“Het verschil tussen een bloem en onkruid is een oordeel.”

Voorgesprek
Vooraf aan de training hebben we altijd een voorgesprek. In dit voorgesprek onderzoeken we wat mindfulness voor jou kan betekenen en of de training op dit moment in je leven past. Pas na het voorgesprek beslis je of je wilt gaan deelnemen. Aan het voorgesprek zijn geen kosten verbonden.

Leren door doen
Mindfulness is een vaardigheid die je leert door doen van verschillende oefeningen: meditatie- en bewegingsoefeningen, observatie opdrachten en oefeningen uit de cognitieve gedragspsychologie. De oefeningen zijn zittend, liggend, staand of lopend en worden nabesproken. Dit is van belang om de ervaringen te verdiepen en inzicht te krijgen in hoe je met jezelf en de situatie omgaat. Mijn begeleiding is praktisch, persoonlijk en toegankelijk.

De kracht van de herhaling
Je leert door doen en wordt vaardig door te herhalen. Thuis oefenen is een belangrijk onderdeel van de training; ongeveer 30-45 minuten per dag. Je krijgt audio en een werkmap met achtergrondinformatie, oefeningen en praktische tips.

Na de training
Na de training kun je stress sneller herkennen en er beter mee omgaan, wordt je minder meegezogen in negatieve gedachten, maak je bewustere keuzes, zorg je beter voor jezelf en heb je een betere balans.

Mindfulness is voor iedereen die meer rust en ontspanning wil ervaren en bewuster in het leven wil staan.

In overleg

In overleg, 1,25-1,5 uur per sessie

In en rondom Hengelo

850,00

prijs is inclusief werkmap, audio, oefendag
vergoeding (deels) mogelijk

INSCHRIJVEN