Elise Wagelaar

Neem contact met mij op voor een
vrijblijvende kennismaking.

Over mij

iemand die lastig nee kon zeggen en de lat voor mezelf alsmaar hoger legde. Ik was kwijt wat ik nu echt zelf wilde. Het gevolg was dat ik alsmaar harder rende om alle ballen in de lucht te houden. Ik realiseerde mij dat ik dat niet meer wilde en dat ik er iets mee moest doen.  Toen kwam (onder andere) mindfulness op mijn pad…

En toen …?
De rode draad is dat ik door mindfulness meer vrijheid ervaar om mijn eigen keuzes te maken. Ik zit minder in mijn hoofd en voel beter hoe het nu echt met mij gaat en wat ik nodig heb. Ik weet beter wat ik wil, wat ik belangrijk vind en kan hier ook makkelijker naar handelen.

Ik heb zelf ervaren dat je gelukkiger kunt leven als je aandacht hebt voor de conditie van je lijf én je geest. Door je bewust te worden van je gedachten, emoties en dat wat op een dieper niveau in je omgaat leer je jezelf pas echt kennen. Vaak nemen we hiervoor niet de tijd.

Rust en balans vanuit verbinding! Dat is wat ik iedereen gun! Ik help je graag  bij het onderzoeken en ontdekken hoe mindfulness jou hierbij kan helpen.

 

Waarom bij Elise?

Toegankelijk

Persoonlijk

Betrokken

Leren door doen

Kleine groepen

Gecertificeerd trainer

Vergoeding mogelijk

Uitgebreid werkboek